counter create hit قصة سعيد واشجان الغجريه – watch/download/online/movies/avi
  • Wed. Sep 27th, 2023

watch/download/online/movies/avi

watch/download/online/movies/avi

قصة سعيد واشجان الغجريه

Byadmin

Apr 22, 2021

قصة سعيد واشجان الغجريه

قصة سعيد واشجان الغجريه

مساء الخير او صباح الخير على حسب التوقيت الا بتقرو فى انا سعيد 25سنه من احدا قرى الشرقيه كونا فى الوقت دا فى موسم قطن السنه الا فاتت وبنجيب انفار تجمع القطن با اليوميه كان شغال فى الارض انفار شباب وبنات وعيال ومكنش فى دماغى جنس لانى مكنتش مارستو قبل جنس كونت اسمع عنو وكونت شفت مقطع سكس مره مع واحد صحابى على التليفون بس مشدنيش واه صح انا طويل وعريض واسمر وطبعن كونت مبدخنش وبلعب حديد وجسمى معضل جت فى يوم كان عندى بطوله كمال اجسام فى مركز جنبينى وطبعن من شروط المسباقه او البطوله انى اكون لبس مايو رجالى ورحت حققت مركز تانى ورجعت البلد وصحابى قعدو معيا فرحنلى انى حققت مركز تانى على مستوى المحافظه وكان فى صور ليا اتصورتها با المايو علشان انشرها على الفيس ونشرتها وتانى يوم روحت اشتغلت فى الارض وتبعت الانفار وتبعت القطن لحد متشون واتحمل انو هيروح يتحلاج فى المحلج وكونت بقبض الانفار كان معنا اشجان ودى فى جسم رحاب الجمال وكانت من الغجر الا بيسرحو با الغنم مش فلاحه يعنى جيت بديها اليوميه راحت ماسكه ايدى وقالتى انا مستنياك علشان عايزك عند الجميازه ملحوظه الجميازه شجره كبيره خلاصت ورحت عند الجميازه كان فى هناك عشه بيحطو فيها الاكل لو حد حب يريح وكان وقت مغربيه والفلاحين مروحين با البهايم والرايح والجاى يسلم عليا ما اصل الارياف عندنا كلهم عرفين بعض وقفت حولى نص ساعه زهقت وجاى امشى لقيت الا بتندينى من العشه روحت لقيت اشجان ولبسه جلابيه على اللحم سبعه ومش لبسه سنتيان تحت انا طبعن كان اول مره اشوفها كده لقيت بتاعى وقف تحت الجلابيه قولتها خير يااشجان فى حاجه قالتى تعال بس عايزه اوريك حاجه جوا قولتها لو حد شافنا هتبق مشكله قالتى ابوك ماشى وعمك وهدان حل البهايم وروح تعال متخفش محدش شايف حاجه وكانت الدنيا خلاص ابتدت تغيم دخلت فعلات لقيتها قلعت الجلابيه وشوفت احلا جسم روحت رافع الجلبيه ومنزل الكلسون وراحت هاجمه على زوبرى وكونت شغلت فلاش الفون لان كانت ظلمت خلاص وسديت باب العشه علشان النور وهى هجمت على زوبرى تمص فى وتلحس وتمص وترضع فى ومكنتش عرفه تمسكو با ايدها الاتنين وتدخلو بوقها كلو وبقت عماله تمص لحد مجيبت وهو لسه واقف راحت نامت على ظهرها ورفعتلى رجلها وقالتى الحسلى كوسى يا سى سعيد كونت قرفان فى الاول بعد كده مشيت لسانى على كوسها وبقيت الحس فى زى الضنضرمااو الايس كريم وجابت شهوتها وبعد كده دخلت زوبرى وبقت عمال انيك فيها واطن كوسها واقفش وهى بقت عماله تكتم اهاتها وتعيط لانها كانت متالمه من حجمو وابتدت تاخد على روحت مخليها تقف وروحت شيلها على زوبرى وفضلت امرجحها على زوبرى حولى 10دقايق وخليتها وقفت وبعد كده رفعت رجل وحده ودخلتو وفضلت انيك فيها وارضع صدرها لحد مجيبت ونفضت هدومى ولبست وخرجتها الاول وبعد كده روحت وبقيت كل محب انيكها اخودها فى العشه

قصة سعيد واشجان الغجريه

قصة سعيد واشجان الغجريه